INCUS

Implantologia

Clínica Dental

Implantologia

Clínica Dental

Implants de titani o pròtesis dentals

 

Un implant dental és un element de titani amb forma de cargol, dissenyat per substituir l’arrel natural de les dents. Permet tornar a donar l’aspecte estètic i la funció masticatòria al pacient. Gràcies a les propietats biocompatibles del titani, l’implant dental s’integra a l’os.

La pròtesi dental és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de rehabilitar l’absència de dents mitjançant pròtesis fixes o bé removibles. Les pròtesis poden recolzar-se sobre dents, implants o sobre la mateixa geniva.

Les corones o ponts que utilitzem a la clínica dental Incus són lliures de metall gris, ja que solament utilitzem zirconi i ceràmica pura.

Finançament a mida sense interessos

Pots pagar còmodament els teus implants a terminis fins a 2 anys sense interessos o en 60 mensualitats. Tu tries!

Pròtesis fixes

Les pròtesis fixes són més costoses però molt  més còmodes.  Poden ser unitàries  per recobrir una  part de la dent (incrustació), la dent sencera (funda o corona) o bé per substituir varies dents (pont).

Pròtesis removibles

Les pròtesis removibles són més econòmiques però no tan confortables. Tot i així adaptem les protesis per a que no siguin molestes. Poden ser de resina rosa amb ganxets metàl·lics o bé tenir una estructura metàl·lica (esquelètic) amb uns ganxets que permeten que l’aparell es mantingui estable a la boca.

Pròtesis removibles parcials

Si volem una pròtesis removible més estètica amb ganxets que no siguin metàl·lics, confeccionem pròtesis anomenades Flexite. Son de nylon flexible y permeten ser més flexibles, més còmodes, més estètiques y al no estar fabricades en la seva totalitat de resina (monòmer) solen ser hipoalergeniques.

Per què hem de reposar una dent?

 

Quan es treu una dent, es produeix una disminució de l’eficàcia masticaria unida a una sobrecàrrega de les dents veïnes que poden moure’s fisiològicament per tapar l’espai que ha deixat la dent.

Aquests moviments de les dents veïnes produiran alteracions en l’oclusió que poden provocar fractures dentals, dolors a l’articulació temporo-mandibular i problemes estètics.

Preguntes freqüents

Quant duren els implants?

Els implants s’uneixen a l’os per un procés anomenat osteointegració, que fa que els implants quedin molt integrats a l’os i puguin durar molts anys. S’ha d’acudir a les revisions periòdiques i tenir una higiene dental correcta

És dolorosa la col·locació d'un implant?

La col·locació de l’implant dental és realitzada per un especialista que aplicarà de manera eficaç anestèsia local. És un procediment que no dura molt de temps i és indolor. Si mancada os i hem d’aplicar un empelt ossi, la intervenció és més llarga i tindrà una taula operatòria una mica dolorós. Tant amb la col·locació d’implant com amb la regeneració podem aplica la sedació intravenosa.

Puc tenir rebuig del implant?

La taxa d’èxit de l’implant és gairebé total, del 98% i és molt poc freqüent tenir un rebuig a l’implant dental en condicions normal de salut. Cal recordar que en pacients fumadors aquesta taxa d’èxit es redueix, el tabac és un factor de risc que està associat a una estructura òssia més feble associada a una menor absorció de calci.

Em costarà adaptar-me a les pròtesis removibles?

Les pròtesis removibles tenen un període de adaptació. Es habitual que es produeixin lesions a les genives (llagues). A la clínica dental Incus, adaptem la teva pròtesis per a que no et molesti i a més t’ensenyarem a adaptar-te el més ràpid possible.

El teu nou somriure comença aquí

 

Pots demanar cita mitjançant el formulari…

O trucant al:

 930 025 261