INCUS

Estètica dental

Clínica Dental

Estètica dental

Clínica Dental

La importància de l’estètica dental

 

En la societat en la que vivim tenir un somriure natural és sinònim de salut i seguretat.

La estètica dental és l’especialitat de l’odontologia que té com a objectiu modificar aquella o aquelles dents que tenen una alteració tant de color, com de forma, com de posició per tenir un somriure bonic

Per tant, podem aconseguir aquesta estètica tant desitjada amb les corones, les carilles o les incrustacions.

Carilles estètiques

Les carilles son finíssimes làmines de 0,4mm que es col·loquen sobre les dents per poder corregir les malposicions o canvis de coloració

Disseny del somriure

 

Podem realitzar un disseny de somriure digital perquè puguis veure el resultat abans de realitzar el tractament i fins i tot podem fer una prova (mock up) per poder comprovar com quedarà en boca el tractament.

A la clínica dental incus utilitzem la ultima tecnologia y cada carilla es dissenya per ordinador i es fabrica mitjançant una fresadora.

Blanquejament dental

 

Amb el blanquejament dental podràs canviar el color de les teves dents cap  a una tonalitat més blanca i per tant més estètica.

El tractament és molt sencill i dura una hora aproximadament, previament fem una higiene bucodental per eliminar el sarro i les taques de l’esmalt.

Després del tractament el facilitem unes fèrules amb un blanquejador que t’hauràs d’aplicar a casa teva per aconseguir un color més blanc. Amb unes poques aplicacions obtindràs unes dents molt més blanques!

Preguntes freqüents

Quant duren les carilles?

La seva conservació i el temps de vida de les carilles depèn del us i de la cura que s’els hi doni.  La seva vida mitja és de al voltant 15-20 anys sempre i quan el pacient acudeixi a les revisions periòdiques i no tingui cap hàbit nociu.

Es poden fer carilles sense tallar les dents?

Les carilles “non prep” o sense tallar es poden realitzar en determinats casos. S’ha d’estudiar cada cas de forma personalitzada per poder establir el millor pla de tractament estètic

Que es un disseny digital de somriure?

El disseny de somriure o DSD és una planificació digital del pla de tractament de les carilles. Fem una sèrie de fotos i dissenyem respectant tots els paràmetres estètics el teu somriure. D’aquesta forma veuràs aproximadament el resultat final del tractament abans de començar-lo.

El blanquejament provoca sensibilitat?

Els efectes secundaris del blanquejament són mínims. En alguns casos poden provoca sensibilitat que remeten ràpidament amb dentífrics i col·lutoris específics per la sensibilitat.

Quant em durarà el blanquejament?

La duració del blanquejament va lligada al tipus d’esmalt i la seva capacitat per poder blanquejar-se i també sobre tot a l’estil de vida del pacient. El cafè, el tabac, el te, el picant, les especies són elements que faran que el tractament tingui una durada i una eficàcia menor.

El teu nou somriure comença aquí

 

Pots demanar cita mitjançant el formulari…

O trucant al:

 930 025 261