INCUS

Ortodòncia

Clínica Dental

Ortodòncia

Clínica Dental

Qué és l’ortodòncia?

 

Els tractaments ortodòntics tenen doble objectiu; en primer lloc aconseguir una bona oclusió i en segon lloc una correcta alineació de les dents. D’aquesta manera s’obtenen beneficis funcionals i estètics alhora.

Per això cal recordar que no és un tractament destinat exclusivament a joves, sinó que és igual de beneficiós en adults, ja que les dents ben col·locades faciliten la higiene, fet que les conservarà a llarg termini.

Coneixes l'ortodòncia invisible?

El sistema Invisalign® es un sistema que consisteix en uns alineadors transparents que et pots treure per mejar i rentar-te les dents. A més aquest tractament és compatible amb d’altres com el blanquejament dental.

Tipus d’ortodòncia

 

Existeixen diferents tipus d’ortodòncia segon l’edat en la que es col·loca al pacient, els moviments que s’han de realitzar i l’estètica desitjada.

Ortodòncia interceptiva
Brackets convencionals
Brackets estètics
Invisalign
Ortodòncia lingual

Preguntes freqüents

Com sé si necessito tractament d’ortodòncia?

A trets generals necessiten tractament d’ortodòncia totes aquelles persones que presentin problemes de mossegada. Símptomes com la dificultat per mastegar, l’hàbit de xupar-se el dit, malposició dental… han de ser concloents per a visitar l’ortodoncista.
Aquest és l’especialista qui diagnostica si el pacient necessita ortodòncia i quin és el tipus de tractament ortodòntic que se li aconsella.

Quant dura un tractament d’ortodòncia?

És una pregunta difícil de respondre sense haver estudiat el cas en particular. La visita amb l’ortodoncista permet diagnosticar les malposicions, determinar el pla de tractament i a partir d’aquí es pot donar una aproximació de la durada del tractament. Evidentment dependrà de la situació inicial de la qual es parteix, els objectius del tractament i molt important, la col·laboració del pacient.

És dolorosa l'ortodòncia?

El moviment de les dents i la pressió que pot exercí els brackets pot ocasionar algun molèstia. Les molèsties generalment son al canviar els arcs  després de la visita del ortodoncista. També poden apareixen llagues, que amb la ajuda de la cera de ortodòncia y les pomades especifiques poden ajudar-nos.

El teu nou somriure comença aquí

 

Pots demanar cita mitjançant el formulari…

O trucant al:

 930 025 261